La Siesta

La Siestí novinky pro cestovatele

Cestovatelé pozor! Obavy z deště a komárů letos můžete hodit za hlavu. La Siesta doplnila nabídku cestovních sítí o vzdušnou moskytiéru a nepromokavou celtu. Potěší vás i nové barvy a vylepšený závěsný systém, který je díky širším pásům mnohem šetrnější ke stromům.

Moskytiéra pro nerušený spánek

Před hmyzem, komáry a dalšími nezvanými hosty vás na cestách ochrání praktická moskytiéra, hodí se nejen k cestovní síti Colibri, ale i ke všem ostatním sítím až do délky 150 cm.

Moskytiéra je prostorná, vzdušná a zabezpečí vás ze všech stran. Má oboustranný zip pro pohodlné otevírání z venku i zevnitř. Také její zavěšení pomocí šňůr je snadné, upevňovací kolíky mají červenou barvu, abyste je v trávě nepřehlédli.

I když je moskytiéra hustě tkaná, váží pouhých 900 gramů a pohodlně se vejde do sáčku o rozměrech pohých 14 x 14 x 23 cm.

Moskytiéra na houpací síť

 

Plachta ClassicFly – nepostradatelný parťák do nepohody

S plachtou ClassicFly se vrtochů počasí nemusíte bát, ochrání vás, ať už prší nebo pálí slunce. Díky polyuretanovému zátěru voda jednoduše odskakuje od povrchu. Látka je UV rezistentní a úprava RipStop jí dodává vysokou pevnost a odolnost proti roztržení.

Plachta o rozměrech 400 x 300 cm má v rozích praktické kapsičky na skladování upevňovacích šňůr. Složíte ji do malého balíčku 13 x 13 x 23 cm o váze 1 kg.

Plachta na hamaku

 

Stříška  a plachty na hamaku

Cestovní síť Colibri v novém designu

Colibri třetí generace se může pochlubit nejen novými barvami, ale především novým závěsným systémem s 4cm širokými pásy, které poskytují dokonalou oporu a zároveň šetří stromy před poškozením. Relaxovat tak můžete s čistým svědomím.

Přibyly i nové přezky (Crocodile Hooks) z ultra pevného leteckého hliníku, jež se vyznačují intuitivním a snadným ovládáním. Díky nim budete mít síť pověšenou v cuku-letu.

Colibri nabízíme ve dvou velikostech - Double (pro dva) nebo Sigle (pro jednoho) a třech designech - decentní Classic Collibri Canyon, Forest a River, zářivý Color Colibri Palm, Caribic Passionflower a nenápadný Camo styl. Jakou si vyberete?

Cestovní houpací síť Colibri v novém designu
Colibri v decentním odstínu Canyon

Cestovní síť Colibri v zářivě růžové
Cestovní síť Colibri v zářivě růžové se dokonale hodí pro party v parku nebo u vody.

Nenápadná Colibri Camo pro milovníky outdooru.
Nenápadná Colibri Camo pro milovníky outdooru.

Široké závěsné pásy jsou přátelské ke stromům.

Široké závěsné pásy jsou přátelské ke stromům.

Nové přezky (Crocodile Hooks) z ultra pevného leteckého hliníku usnadní zavěšení.

Nové přezky (Crocodile Hooks) z ultra pevného leteckého hliníku usnadní zavěšení.

 

Nejlepší poloha v závěsné síti

Nejlepší poloha v houpací síti je napříč, v té mají záda nejlepší oporu a síť je pěkně rozprostřená. Tip: Cestovní síť zavěste tak, aby byla prohnutá asi jako banán.

 

Tak kterou cestovní síť si vyberete vy?

E-shop houpací sítě La Siesta

Proč si vybrat houpací síť La Siesta?
30 let na trhu 30 let
na trhu
Férový obchod Férový
obchod
Udržitelná výroba Udržitelná
výroba
Vysoký podíl ruční práce Vysoký podíl
ruční práce
Certifikace bezpečnosti a kvality Certifikace
bezpečnosti a kvality