La Siesta

Jak si do sítě lehnout?

Každá poloha v houpací síti či sedačce v níž se cítíte pohodlně, je ta správná. Pokud jste ještě nenašli tu svou oblíbenou, nechte se inspirovat našimi léty prověřenými tipy.

Klasické houpací sítě

Milovníci tradičních houpacích sítí se shodují, že nejpohodlnější je diagonální poloha, při které se síť pěkně rozevře a vy se můžete nerušeně kochat okolím, číst si či rozmlouvat s přáteli, zatímco spokojeně relaxujete.

Vaše páteř bude příjemně narovnaná, krk a hlava podepřené v pohodlné poloze. Při houpání se navíc nebudete houpat ze strany na stranu, ale zepředu dozadu jako v křesle, což je mnohem příjemnější. Důležité je, aby se látka pod vámi nekrčila a podpírala vás tam, kde je třeba.

Pokud se ale chcete od svého okolí odstřihnout a do sítě se uzavřít jako do kokonu, lehněte si do sítě podélně. Látka vás pěkně obejme ze všech stran a vy budete mít konečně svůj klid.

V případě, že vás láká spaní v houpací síti venku nebo na cestách, rozklikněte si náš článek Jak si ustlat v houpací síti.

Houpací sítě s rozpěrnou tyčí

V houpací síti s rozpěrnou tyčí se vám bude dobře odpočívat když si do ní lehnete diagonálně. Tato poloha je velmi příjemná a pohodlná. Relaxovat můžete i když si lehnete podélně jako do klasického lehátka. Jen dejte pozor, ať vás síť nevyklopí, tato poloha je přece jen o něco méně stabilní.

Svou stavbou jsou tyto sítě nejvhodnější pro slunění, opalování a odpočinek u vody. Chtělo by to tmavé brýle anebo alespoň slamák.

 

 

Závěsná houpací křesla - sedačky


Houpací závěsné sedačky La Siesta umožňují nejen komfortní polohu vsedě, ale i velice pohodlné spočinutí s nataženýma nohama a mírně podepřenými zády. Obzvláště pohodlné jsou sedačky ve velikosti Kingsize, které se svou prostorností téměř vyrovnají houpacím sítím.

Abyste si vytvořili místo pro nohy stačí, když se v sedačce posadíte co nejvíce dozadu, zvednete nohy a pokrčené je položíte na okraj látky. Pak už jen nohy natáhnout a rozprostřít jimi i látku. Ještě než se oddáte siestě, upravte si sedačku za hlavou a pohodlně se opřete.


Proč si vybrat houpací síť La Siesta?
30 let na trhu 30 let
na trhu
Férový obchod Férový
obchod
Udržitelná výroba Udržitelná
výroba
Vysoký podíl ruční práce Vysoký podíl
ruční práce
Certifikace bezpečnosti a kvality Certifikace
bezpečnosti a kvality