La Siesta

Kvalita a bezpečnost produktů La Siesta

Bezpečnost závěsných systémů a stojanů

Závěsné sady od La Siesty jsou jedinečné nejen svou konstrukcí, ale i použitými materiály. Vznikly v těsné spolupráci s porýnským Technickým kontrolním sdružením - TÜV Rheinland, celosvětově uznávaným lídrem v oblasti bezpečnostního testování a certifikace výrobků.

Obrázek

Experti z TÜV Rheinland poskytovali během procesu vývoje závěsných systémů zpětnou vazbu v podobě konstrukčních doporučení, což umožnilo týmu La Siesta odstranit veškerá potencionální rizika. Závěsné systémy jsou patentované a stejně jako stojany splňují nejnovější bezpečnostní požadavky a standardy, které znáte pod označením GS.

Přečtěte si podrobněji o sadách pro uchycení houpacích sítí a sedaček na našem blogu.

Nosnost houpacích sítí a sedaček

Nosnost houpacích sítí a sedaček se liší model od modelu. Nicméně každá houpací síť i sedačka La Siesta je podrobena extrémnímu testu, který spočívá v zatížení houpací sítě / sedačky zavěšené ve speciálním stroji závažím 2,5 x těžším, než je uváděná maximální nosnost*. Tento test odhalí jakýkoli nedostatek dřív, než se produkt dostane na trh. *(Maximální nosnost jednotlivých produktů najdete v uváděné tech. specifikaci.)

Obrázek
Do některých sítí se vejde celá rodina. Houpací síť Brisa Kingsize, která je na obrázku, unese až 200 kg.

Pevnost látek

Látky, z kterých se vyrábějí houpací sítě a sedačky La Siesta, se vyznačují vysokou pevností a odolností proti oděru. Jejich zesílené kraje chrání síť před roztržením a velký počet závěsných šňůr zajišťuje rovnoměrné rozložení váhy. Díky vysoké gramáži vydrží dlouhá léta intenzivního používání.

Obrázek

Ekologická i sociální udržitelnost

Houpací sítě a sedačky z organické bavlny jsou bezpečné i z hlediska ekologie. La Siesta v roce 2015 získala mezinárodně uznávanou certifikace GOTS – The Global Organic Textile Standard, která stanovuje přísná ekologická a sociální kritéria pro udržitelnou produkci textilií.

Obrázek

 


Máte otázky? Potřebujete poradit?

Ozvěte se Monice z naší zákaznické linky La Siesta. Ráda vám na všechno odpoví.

mobil: +420 737 279 226

email: info@lasiesta.cz

Proč si vybrat houpací síť La Siesta?
30 let na trhu 30 let
na trhu
Férový obchod Férový
obchod
Udržitelná výroba Udržitelná
výroba
Vysoký podíl ruční práce Vysoký podíl
ruční práce
Certifikace bezpečnosti a kvality Certifikace
bezpečnosti a kvality