La Siesta

Kam a jak zavěsit houpací síť? Poradíme vám

Poradíme vám jak svou vysněnou hamaku zavěsit doma anebo na zahradě. La Siesta pro vás vyvinula praktické závěsné sady na ven i na doma a připravila návodná videa, s jejichž pomocí to hravě zvládnete.

Jak zavěsit houpací síť mezi stromy

Zavěšení hamaky venku mezi stromy je nejen snadné, ale i bezpečné - pro vás i pro stromy, a to díky širokým popruhům, které inovovaná závěsná sada La Siesta TreeMount obsahuje.

Podívejte se, jak na to:

Jak zavěsit houpací síť doma

Ačkoli má mnoho lidí hamaku spojenou s létem a dovolenou, vězte, že v ní můžete relaxovat každý den po celý rok. Zavěsit hamaku v interiéru sice vyžaduje trochu kutilské zručnosti a vrtačku, ale se závěsnou sadou CasaMount to ani pro nezkušené nebude problém.

Podívejte se jak na to:

Jak zavěsit houpací sedačku

Ještě jednodušší je zavěšení houpací sedačky na strom či trám. Se sadou  TreeMount to zvládne každý.

Pro zavěšení závěsné sedačky doma do stropu použijte sadu La Siesta CasaMount. Návod jak na to najdete zde.

 

Další praktické tipy

Přečtete si další praktické tipy na zavěšení houpacích sítí a sedaček, které vám prozradí, jak látku správně napnout, jak vypočítat výšku kotvících bodů apod.

Přednosti závěsného systému od La Siesty

Závěsný systém od La Siesty je jedinečný, je totiž navržený odborníky, kteří v něm zkoncentrovali své letité zkušenosti s houpacími sítěmi a sedačkami všech typů.

 

MultiSpot

Převratnou inovací v zavěšování houpacích sítí a sedaček přinesl háček s vícebodovým upevněním MultiSpot, který je dodávaný spolu s vysoce kvalitními hmoždinkami a vruty.

Svou houpací síť tak můžete rovnou a bez dalších starostí zavěsit na stěny, stropy a sloupky z různých materiálů. Kromě dřeva, kamene, panelu, betonu nebo duté cihly, to jsou díky šikmě vedeným šroubům dokonce i pevné nosníky sádrokartonových zdí.

MultiSpot snese zatížení až 200 kg a umožňuje vysokou flexibilitu se zavěšováním a sundáváním sítě, které zvládnete během několika sekund.

Uchycení hamaky - La Siesta

SmartHook

Další skvělou inovací je inteligentní spona SmartHook, díky níž snadno a rychle upravíte délku závěsného lana, aniž byste se museli zatěžovat s vázáním uzlů.

Oba díly SmartHook i MultiSpot jsou vyrobené z vysoce kvalitního polyamidu vyztuženého skelným vláknem, který odolá velké zátěži i povětrnostním vlivům. Hodí se pro použití jak doma tak venku.

Závěsné sady La Siesta se vyrábějí v Německu a splňují nejpřísnější bezpečnostní standardy na světě. Mají certifikaci TÜV a samozřejmě dvouletou záruku.

SmartHook uchycení houpací sítě a sedačky La Siesta Vyrobeno v Německu - sítě La Siesta Certifikace TÜV - houpací sítě La Siesta

Proč si vybrat houpací síť La Siesta?
30 let na trhu 30 let
na trhu
Férový obchod Férový
obchod
Udržitelná výroba Udržitelná
výroba
Vysoký podíl ruční práce Vysoký podíl
ruční práce
Certifikace bezpečnosti a kvality Certifikace
bezpečnosti a kvality