La Siesta

Velikost houpací sítě. Jakou vybrat

S velikostí houpací sítě je to jako s postelí. Prostornější vám bezpochyby poskytne větší komfort, ale i v malé si můžete božsky odpočinout. La Siesta nabízí tři velikosti houpacích sítí a tři velikosti závěsných sedaček, přičemž velikostí se myslí rozměr látky bez závěsných šňůr.

Single aneb Houpací síť pro jednoho

Jak vybrat velikost houpací sítě

Pokud jste omezeni financemi, prostorem, anebo ve svém volnu upřednostňujete slastnou samotu před společností, radost vám udělá skladná houpací síť pro jednoho o rozměrech 140 x 200 cm a nosností 120 kg. Vměstnáte ji do malého pokoje stejně jako na balkón, terasu či zahrádku. Pro zavěšení této hamaky, kterou také najdete pod označením Single, budete potřebovat dva závěsné body vzdálené minimálně 270 cm a umístěné minimálně 120 cm nad zemí. Pohoda.

Nabídka single sítí

 

 

Double aneb Houpací síť pro dva

Průvodce výběrem hamaky

Hamaky o šířce 160 cm a délce 230 cm nazýváme Double. To proto, že se do nich pohodlně vejdou až dva lidé. Velkorysé rozměry si můžete užívat sami nebo je sdílet s někým blízkým, unesou až 160 kg. Krásně se v ní čtou pohádky, vyprávějí příběhy, popíjí víno a sledují filmy. K jejímu zavěšení budete potřebovat dva závěsné body vzdálené minimálně 310 cm a umístěné ve výšce minimálně 140 cm nad zemí.

Nabídka double sítí La Siesta

 

 

Rodinné aneb Kingsize houpací sítě

Houpací síť pro celou rodinu

Kingsize sítě jsou báječné pro celou rodinu. Zajistí vám nebývalý komfort, ať už si budete volné chvilky vychutnávat sami či s partnerem nebo dětmi. Přestože je můžete zavěsit do prostoru s min. rozměry 360 cm a výškou 160 cm, jejich krása nejlépe vynikne ve spojení s dřevěnými stojany. Ty můžete umístit venku i v interiéru, žádné stromy ani trámy nejsou potřeba!

nABÍZÍME KINGSIZE VELIKOSTI HAMAK

 

 

Houpací sítě s tyčemi

Stejně jako klasické sítě, i houpací sítě s tyčemi nabízíme ve třech velikostech – Single, Double a Kingsize. Ačkoli jsou o něco menší než klasické sítě, vyžadují větší prostor pro zavěšení. Aby se v nich pohodlně leželo, musí být totiž pořádně vypnuté. Užijete je především venku při opalování, to ale neznamená, že je nemůžete zavěsit doma. Naopak jsou velmi dekorativní.

Single - síť s tyčemi pro jednoho

V této kategorii najdete chutně barevnou houpací síť Alisio s rozměry 140 x 190 cm a nosností 120 kg. Je vyrobená z voděodolného vlákna a na její zavěšení budete potřebovat dva závěsné body vzdálené minimálně 300 cm.

Nabídka single sítí s tyčemi

 

 

Double - síť s tyčemi pro dva

Sítě pro dva poskytují dokonalý komfort a pohodlí i pro pár nebo rodiče s dítětem. Síť unese až 160 kg a taktéž na její zavěšení budete potřebovat dva závěsné body vzdálené minimálně 350 cm.

Nabídka sítí pro dva La Siesta

 

 

King Size – extra velké sítě s rozpěrnými tyčemi

Tyto sítě s rozměry 140 x 210 cm nabízejí doslova královské poležení, které navíc zpříjemňuje měkký polštářek. Na její zavěšení budete potřebovat dva závěsné body vzdálené minimálně 400 cm.

 

Nabídka kinsize sítí s tyčemi pro celou rodinu

 

Rozměry každé sítě, materiál, ze kterého jsou vyrobené i požadavky na zavěšení najdete u každého modelu v technických specifikacích.

Velikosti závěsných sedaček najdete v samostatném článku


Proč si vybrat houpací síť La Siesta?
30 let na trhu 30 let
na trhu
Férový obchod Férový
obchod
Udržitelná výroba Udržitelná
výroba
Vysoký podíl ruční práce Vysoký podíl
ruční práce
Certifikace bezpečnosti a kvality Certifikace
bezpečnosti a kvality