La Siesta

Zhoupněte se v hamace o Vánocích do pohody

Chtěli byste na Vánoce potěšit sebe nebo své blízké La Siestou, ale nevíte si rady s výběrem. Inspirujte se nejoblíbenějšími kousky našich zákazníků.

Houpací vak Joki pro děti

Dětské houpací vaky jsou jako maminčina náruč. Děti v nich najdou útulnou skrýš i místo pro dovádivé hry. A navíc děti houpání milují! A to ani nemusí vědět, že houpání posiluje svaly, rozvíjí motoriku a zvyšuje inteligenci.

Ano, je to tak, jemné houpání poskytuje důležité stimuly pro rozvoj dětského mozku, upevňuje a rozšiřuje neuronová spojení, která zvyšují funkčnost mozkové kůry a tím i přirozenou inteligenci.

Závěsné vaky, které jsou vystlané měkkým polštářkem, potěší děti od 3 do 9 let. V nabídce La Siesty najdete vaky Joki z měkké bavlny i voděodolného materiálu – Joki Outdoor, který je určen především ven na zahradu.

Není nad to, mít se kde houpat a mít svou skrýš, jen nezapomeňte přikoupit závěsný systém a otočný čep, aby si děti mohly Joki užívat hned o vánočních prázdninách.

Závěsné vaky pro děti

 

Colibri pro cestovatele

Lehkou a praktickou cestovní sítí uděláte radost všem, kdo rádi cestují nalehko a low cost. S Colibri, která je velmi skladná, ušetří za hotely a přitom se vždy pohodlně vyspí.

Colibri si najde své místo také u vody, na rybách, víkendových výletech do přírody, hudebních festivalech i doma pro chvíle odpočinku nebo jako příležitostné lůžko pro hosty.

Všude tam potěší její jednoduchý a snadno nastavitelný závěsný systém, praktická poutka a lehká přeměna sítě na plážovou deku, přikrývku nebo stínítko proti slunci.

Vybírat můžete z několika barev a desénů a dvou velikostí single/double. Do náročnějších podmínek doporučujeme její zateplenou verzi. Více

Houpací sítě pro kempování

 

Habana Lounger pro obnovu sil

Cesta, jak zapomenout na starosti a oddat se slastné a zdraví prospěšné siestě, vede přes houpací křeslo Habana. To si oblibu získalo díky své nenáročnosti na prostor a nevtíravému designu, který dobře zapadne do každého interiéru.

Jemné houpání napomůže uvolnit fyzické i psychické napětí rychleji než masáž, navíc se při něm uvolňuje dopamin – hormon štěstí, který nám přinese dobrou náladu a navodí pocit vnitřního klidu. A kdo by to v dnešní uspěchané době neocenil?

Jen při nákupu nezapomeňte na závěsný systém, aby pohoda mohla začít hned o Vánocích.

 

Hamaka do bytu

 

Dárkové a elektronické poukazy

Stále si nejste jisti výběrem té správné sítě či sedačky? Neznáte vkus obdarovaného? Nechte to na něm. S dárkovým poukazem si bude moct vybrat podle svého gusta. Poukazy v hodnotě 500, 1.000, 1.500, 2.000, 3.000 Kč u nás najdete v papírové i elektronické podobě.

Dárkový poukaz na houpací síť

Pohodové nákupy a ještě pohodovější svátky a vám přeje

tým La Siesta

Proč si vybrat houpací síť La Siesta?
30 let na trhu 30 let
na trhu
Férový obchod Férový
obchod
Udržitelná výroba Udržitelná
výroba
Vysoký podíl ruční práce Vysoký podíl
ruční práce
Certifikace bezpečnosti a kvality Certifikace
bezpečnosti a kvality