La Siesta

La Siesta na For Garden 2024

Jarní sezóna se blíží a s ní i touha trávit co nejvíce času venku. Pro milovníky zahrady je ideální příležitost navštívit výstavu For Garden 2024, která se koná v termínu od 11. 4. - 14 .4. V rámci této akce si budete moci prohlédnout nejen novinky v oblasti zahradní architektury, ale také vybavení pro zahrady a terasy. Mezi vystavovateli nebude chybět ani La Siesta.

Houpací sítě La Siesta jsou vyrobeny z kvalitních a odolných materiálů, jako je například organická bavlna nebo funkční voděodolná látka. Tyto materiály jsou šetrné k životnímu prostředí a příjemné na dotek. Díky preciznímu zpracování a detailům jsou houpací sítě La Siesta velmi odolné a spolehlivé. Nabízí se v široké škále velikostí, barev a designů, takže si každý najde to své.

Hlavní předností houpacích sítí La Siesta je jejich univerzálnost. Můžete je umístit kdekoliv, na zahradu, balkon, do interiéru, nebo dokonce s sebou vzít na dovolenou. Houpací síť La Siesta vám tak umožní relaxaci kdekoliv a kdykoliv, ať už si potřebujete odpočinout po náročném dni v práci, nebo se chcete jen tak bavit s rodinou a přáteli.

V rámci výstavy For Garden 2024 můžete navštívit stánek La Siesta a nechat se okouzlit jejími produkty. Na místě vás čeká vás zajímavá akční sleva 15 % pro nákup na eshopu a 20 % sleva pro nákup přímo na výstavě.

Co říkají naši zákazníci

„Houpací síť je velmi dobře vyrobená, je vidět, že je kvalitní. Barvy jsou krásné, decentní v kolumbijském stylu. Skvělé je, že je jako jedna z mála, určena až do 120 kg. Je tak pohodlná, že se v ní dá strávit celý den. Když se zabalí, tak se všude vejde a snadno ji převezete na kole nebo v batohu. Koupě rozhodně nelituji, byla to skvělá volba."

„Sedačka od La Siesty je úžasná ve všech směrech a vždy obsazená. Pokud si chcete oživit interiér, verandu nebo zahradu skvělým kusem nábytku, tak tohle houpací křesílko nemá chybu. Je krásné a ještě ke všemu zatraceně pohodlné."


Proč si vybrat houpací síť La Siesta?
30 let na trhu 30 let
na trhu
Férový obchod Férový
obchod
Udržitelná výroba Udržitelná
výroba
Vysoký podíl ruční práce Vysoký podíl
ruční práce
Certifikace bezpečnosti a kvality Certifikace
bezpečnosti a kvality